May be an image of 4 people and text that says 'Belia Terkini TYT Didik Melaka Pendidikan Tun Mohd Ali titip pesanan buat graduan PMM By Siti Salehah Sunday, 6 February 2022 @ 15:22 f 157 MERLIMAU 6 FEBRUARI 2022. Yang di-Pertua Negeri Tun Seri Setia (Dr) Mohd Ali Mohd Rustam menyampaikan Anugerah Khas kepada penerima, Siti Nur Ainaa Asmuni sempena Istiadat Konvokesyen Politeknik Merlimau ke-19. Foto Iqmal Haqim Rosman'

ALUMNI KKS2 TERBANG TINGGI✈️


MERLIMAU 6 Feb - Alumni KKS2, Saudari Siti Nur Ainaa Asmuni telah menerima Anugerah Khas pada Istiadat Konvokesyen ke-19 Politeknik Merlimau (PMM) yang telah disampaikan oleh Yang di-Pertua Negeri Melaka, Tun Seri Setia (Dr) Mohd Ali Mohd Rustam.

Saudari Siti Nur Ainaa merupakan bekas pelajar KKS2 dari Sijil Teknologi Senibina pada tahun 2016. Merupakan seorang pelajar yang cemerlang semasa di KKS2. Seluruh warga kerja KKS2 ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah dan syabas di atas Anugerah Khas yang diterima. Semoga Saudari Siti Nur Ainaa akan terus berjaya pada masa akan datang. Sesungguhnya kami berasa bangga melihat kejayaan Siti Nur Ainna.